X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Tina

"Ik ben een doorzetter, laat me niet snel door omstandigheden uit het lood slaan. Dat is handig. Zeker in een snel bewegende sector zoals human resources. Je weet namelijk nooit met zekerheid wat de volgende dag brengt, welke nieuwe prioriteiten er opduiken. Die afwisseling, dat onverwachte vind ik net geweldig.”

Tina straalt rust uit. Niet evident voor een moeder van twee levendige zonen die voortdurend werk en gezin balanceert. “Wanneer ik beslis om iets te doen, ga ik ervoor. Met hart en ziel. Als kind al. Als eerste van mijn klas pikte ik twirling op. Choreografie, gymnastiek, ritme, timing: bij twirling vloeit het allemaal samen. Je zet alleen iets neer met hard trainen én … met een hecht team.”

Een goede teamspirit is voor Tina een must. En niet alleen wanneer ze met haar man en zonen supportert voor KRC Genk. “Ik werk het liefst in een hecht team. Ook al ben ik van nature een plantrekker. Ik kijk wat er brandt en zoek graag zelf dingen uit. Tot onder de douche. Mijn douche-ingevingen, noem ik ze. Die komen natuurlijk niet op bestelling. Als ze uitblijven, is het fijn dat je kunt terugvallen op de expertise van de groep als geheel. Iets wat heel sterk aanwezig is bij Annelies & Co.”

Tina ontmoette haar man tijdens de salsalessen. Ook bij Annelies & Co zit het ritme goed.

“Ik hou van bedrijven die persoonlijke groei stimuleren. En van uitdagende projecten waarvan je continu nieuwe dingen opsteekt. Ik voelde ook meteen een klik met de groep, van bij onze eerste kennismaking. Dit is een hecht team, met een heel fijne onderlinge dynamiek. Iedereen is enorm betrokken, ademt Human Engagement én staat continu klaar om anderen op te vangen. Noem het gerust twirling voor gevorderden,” lacht ze luidop)

Favoriete Co: “Hoe kan het anders? Collega’s natuurlijk. Want ook al ben ik een plantrekker, het is zo belangrijk dat je bij anderen terechtkunt wanneer je het even zelf niet weet. En voor een gezellige babbel, natuurlijk!”

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden