X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Wat

We leveren capaciteit én kennis over alle mogelijke HR-expertises én ruimer. En dat zowel hands-on, operationeel als strategisch.

Samen beheersen we alle HR-aspecten tot in de puntjes. Individueel brengt ieder van ons de kracht van het volledige team bij jou binnen. Van de totale outsourcing van al je HR-activiteiten tot advies op maat over strategie en mens-en-organisatietopics.


Externe personeelsdienst
De volledige outsourcing van je personeelszaken.

Wij garanderen een totale ontzorging van al je personeelszaken. Samen bouwen we zo aan een topwerkplek!

Op basis van een bedrijfsspecifiek HR-beleid zetten we een plan uit, gebaseerd op ons Sleutelmodel. Dat voeren we ook uit. Een vaste medewerker ondersteunt jou rechtstreeks. Via dit directe aanspreekpunt heb je toegang tot de kennis van het volledige team. Zo ben je zeker van een partner die op élk moment de juiste HR-expertise aanreikt. Ideaal voor kmo’s die bewust kiezen om (nog) geen eigen personeelsdienst op te zetten.

Detachering
Structurele versterking van je personeelsdienst.

Een van onze vaste HR-generalisten gaat intern bij jou aan de slag. Op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. Zo creëer je extra capaciteit voor je HR-afdeling en krijgen je medewerkers meer ademruimte om zich op hun kerntaken toe te leggen.

Vertrekt een interne medewerker of heb je nood aan een tijdelijke vervanging? Wij vullen elke rol in: van HR Officer over HR Business Partner tot HR Manager. Onze vaste HR-generalisten zijn ervaren en bieden meerwaarde vanaf dag 1. Al onze medewerkers hebben kennis van de meest courante HR-systemen en sluiten dus vlot aan op jouw interne werking.

HR-ondersteuning
Niet-structurele HR-ondersteuning op aanvraag.

Ideaal voor zaakvoerders of kleine personeelsafdelingen die tijdelijk extra hulp en advies kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld op piekmomenten tijdens het jaar of bij onverwachte personeelsuitdagingen.

Wij springen graag bij. Op afstand of aan je zijde. Een of meer dagen, een week of op de momenten dat je ons écht nodig hebt. Van sociaaljuridische wetgeving tot payroll, van rekrutering tot loonbeleid, van gesprekken met de vakbonden tot een dringend te blussen HR-brand: samen met jou brengen we het tot een goed einde.


Projectwerk
Welomlijnde opdrachten.

Je legt een afgebakend project bij ons neer en wij nemen het je volledig uit handen. Voor HR-gerelateerde zaken én ruimer. Tot en met hulp bij de uitwerking van strategieën.

Een functie- en loonkader bepalen; een arbeidsreglement uitschrijven; een loonbenchmark opzetten; zelfs een sterk nieuw personeelsbeleid uitstippelen van A tot Z: wij doen het gestructureerd, met ervaring én met visie.


Opleidingen en workshops
Onze kennis delen.

‘Delen om te groeien’ is één van onze kernwaarden. Via opleidingen en interactieve workshops delen we onze expertise en laten we jouw medewerkers groeien. We hebben een breed programma van diverse onderwerpen voor alle profielen. Van een eendaagse opleiding tot een complete HR Masterclass.

We organiseren opleidingen en workshops voor individuen, groepen, afdelingen én filialen van dezelfde bedrijvengroep. Ontdek hier ons volledige kennisaanbod >


Coaching
Een 1-op-1-coaching voor bedrijfsleiders en managers.

Onze coachings hebben altijd een professionele insteek: van strategie tot mens-en-organisatietopics. De doelstelling: persoonlijke groei stimuleren binnen jouw businesscontext. We maken hiervoor gebruik van onze persoonlijke expertise als HR-proeftuin én van gangbare tools.
Advies
Professioneel klankbord.

Via individuele begeleiding of organen zoals Raden van Advies. Het advies spitst zich toe op de ontwikkeling van de organisatie én van HR. Als ervaren klankbord kunnen we benchmarken, putten uit onze rijke ervaring en zo een objectief en waardevol standpunt formuleren.
Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden