X

C-mine

Ooit zwoegden op deze site duizenden mijnwerkers diep onder de grond. Op gevaar voor eigen leven. In een tijd dat werkkrachten nog hoofdzakelijk een instrumentarium waren. Menselijke hulpbronnen met een uitzonderlijk engagement ... voor elkaar.

Vandaag is C-mine in de eerste plaats een plek die inspireert. Die tegelijk terugkijkt en vooruitblikt. Die aantoont dat het verleden een ideale voedingsbodem vormt voor innovatie. Voor creativiteit. Voor een open blik.

Met zo'n open blik kijken we vanuit onze kantoren uit op het centrale plein. Naar de twee schachtbokken. Diep geworteld in de grond, maar georiënteerd naar boven. Een symbool voor wat was én ... wat is.

C-mine CRIB

Hét proefveld voor menselijk engagement

Samenwerken en ons engageren voor onze klanten: wij doen het vanuit C-mine CRIB.

CRIB staat voor Creatieve & Innovatieve Business. Hier groeien vernieuwende organisaties. Hier bruist een community van geesten die openstaat voor buitengewone en verrassende ideeën. Een biotoop die je motiveert om alert te blijven. Om continu je grenzen te verleggen en je kennis aan te scherpen.

Wij steken hier maar al te graag onze voelsprieten uit. Om menselijk engagement van binnenuit aan te voelen, te observeren, aan te wakkeren. Maar vooral ook: om via kruisbestuiving expertise en ervaringen te delen. Delen om samen te groeien.

Contactgegevens
Wij zijn sociaal

Website door InterXL | © 2019 Annelies & Co | Juridische informatie