X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

C-mine

Ooit zwoegden op deze site duizenden mijnwerkers diep onder de grond. Op gevaar voor eigen leven. In een tijd dat werkkrachten nog hoofdzakelijk een instrumentarium waren. Menselijke hulpbronnen met een uitzonderlijk engagement ... voor elkaar.

Vandaag is C-mine in de eerste plaats een plek die inspireert. Die tegelijk terugkijkt en vooruitblikt. Die aantoont dat het verleden een ideale voedingsbodem vormt voor innovatie. Voor creativiteit. Voor een open blik.

Met zo'n open blik kijken we vanuit onze kantoren uit op het centrale plein. Naar de twee schachtbokken. Diep geworteld in de grond, maar georiënteerd naar boven. Een symbool voor wat was én ... wat is.

C-mine CRIB
Hét proefveld voor menselijk engagement.

Samenwerken en ons engageren voor onze klanten: wij doen het vanuit C-mine CRIB.

CRIB staat voor Creatieve & Innovatieve Business. Hier groeien vernieuwende organisaties. Hier bruist een community van geesten die openstaat voor buitengewone en verrassende ideeën. Een biotoop die je motiveert om alert te blijven. Om continu je grenzen te verleggen en je kennis aan te scherpen.

Wij steken hier maar al te graag onze voelsprieten uit. Om menselijk engagement van binnenuit aan te voelen, te observeren, aan te wakkeren. Maar vooral ook: om via kruisbestuiving expertise en ervaringen te delen. Delen om samen te groeien.

Co Cabana

Co Cabana: zo heet de werkplek van Annelies & Co op C-mine Crib. Een toepasselijke naam waarmee de Co’ers zelf op de proppen kwamen. En die perfect het karakter van deze ‘Human Engagement-boomhut’ benoemt. Fris. Creatief. Ongedwongen. Dé bron voor kruisbestuiving.

De inrichting kwam tot stand na een Co-creatieproces met Deusjevoo. Een bende strategische en creatieve decormakers. Het resultaat? Het pure Annelies & Co-gevoel. Een gevoel van thuiskomen. Van de eerste warme zonnestraal op verse lentedauw. Van een vrolijk deuntje. Van samenhorigheid.

Co Cabana stimuleert en inspireert. Maar bovenal: het geeft vorm aan het karakter van de Co’ers. En voedt zo hun engagement. Co Cabana is authentiek anders. Net zoals Annelies & Co.

Maak een 360°-boswandeling >
Blog: de impact van je werkplek >

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden