X

Valerie

Jarenlang op zaterdag meehelpen in de slagerij van je ouders: het is niet evident voor een tiener die ervan droomt om dierenarts te worden. "Het scherpt wél je sociale contacten aan", lacht Valerie. "Ik leerde er mensen aan te spreken, bouwde er mijn communicatievaardigheden op. Dat komt nu goed van pas."

Omgaan met mensen staat bij Valerie centraal. "Weten hoe mensen handelen, wat er bij hen speelt: het boeit me. Daarom koos ik voor humane wetenschappen en daarna voor klinische psychologie." Haar stage dropte haar midden in zware crisissituaties. "Mensen die suïcidaal zijn of zware stoornissen hebben. Die ook vaak hervallen. Ze leren je om afstand tot de cliënt te bewaren. Maar ik wil net een direct verschil maken."

Dus volgde ze nog een Master na Master in arbeids- en organisatiepsychologie. "Dat is mijn biotoop. Dat bleek al tijdens mijn stage op de HR-afdeling van een bouwbedrijf. Ik proefde er van onboarding, evaluaties, mocht de andere stagiairs sturen … Datzelfde vertrouwen krijg ik ook bij Annelies & Co."

"Ik kende Annelies al van een eerder gesprek. Het klikte meteen. Toen ze me maanden later belde, twijfelde ik geen seconde. Ondanks de coronacrisis. De visie hier is sterk gericht op de lange termijn. Hoe we mensen kunnen helpen, ondersteunen, bedrijven beter kunnen maken. Dat is echt mijn ding."

Valerie houdt van aanpakken. En doorzetten. Zo restaureerde ze met haar vriend een oude stal tot een knappe woning. Waar ziet ze zichzelf over vijf jaar? "Hier", zegt ze resoluut. "Ik wil me graag specialiseren in de softe kant van HR. En dit is de ideale plek. Alles draait hier om betrokkenheid. Dat merk je. Ik voelde me van dag 1 deel van het team. Ja, Annelies & Co versterkt de onderlinge verbindingen. Intern én extern."

Mijn favoriete CO
Collega’s én collectief. Als team weten we meer. Zijn we sterker. Wisselen we ideeën uit. Die meerwaarde deel ik dolgraag met onze klant.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden