X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Siemen

Afgestudeerd in de toegepaste psychologie - specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie. Daarna Bachelor na Bachelor: advanced business Management specialisatie: bedrijfskunde. Ten slotte Master na Master in HR Management aan de Antwerp Management School. Een jonge ondernemer met een passie voor HR, sport en vrienden.

"Mens en economie linken: dat boeit me. Ik wil in het bedrijfsleven zitten, maar niet continu met cijfers bezig zijn. De mens is nog altijd het belangrijkste in het bedrijf. Vandaar ook de opeenvolging van mijn studies. De Antwerp Management School was de ideale tussenschakel tussen studeren en het professionele leven omwille van de state-of-the-art kennis en praktische inzichten die je meekrijgt van professoren die in het beroepsleven staan. Je behandelt hedendaagse HR-uitdagingen van échte bedrijven. De slagzin van AMS die ik zelf ook in mijn carrière wil bereiken bij iedereen waar ik mee samenwerk: Opening Minds. Touching Souls. Energizing Business.

Via LinkedIn maakte ik kennis met Annelies. Ik zag op haar profiel dat ze in haar carrière veel bedrijven had geholpen. Dat sprak me aan. Ons gesprek voelde niet aan als een sollicitatie, eerder als een wederzijds aftoetsen of onze visie op HR overeenkwam. Dat was meteen duidelijk. In Limburg focussen veel kmo's zich noodgedwongen op operationele HR-taken. Ze hebben geen tijd voor strategische projecten. Nochtans zijn die nodig om mensen te engageren, om ze aan je te binden en de kans te geven om te groeien.

Annelies heeft durf. Ze start niet alleen een eigen bedrijf op, maar wil ook effectief iets betekenen voor het HR-landschap in Limburg. Wil HR zelf veranderen ... in Human Engagement. En dat gaat haar lukken ook. Ze is een gevestigde waarde die zich kenmerkt door haar expertise en hands-on mentaliteit. Dat enthousiasme wil ik ook graag overbrengen naar de klanten van Annelies & Co."

Mijn favoriete CO
Connecties. Ik ben enorm onder de indruk van het boek 'The Network Always Wins' van Peter Hinssen. Sinds ik dat gelezen heb, geloof ik rotsvast in de kracht van connecties.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden