X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Rudi

Continu bijleren. Voortdurend groeien. Het typeert Rudi. Net zoals zijn drang om anderen écht te helpen. Met een jarenlange ervaring op zak bij o.a. grote klepper Nike, kiest hij vandaag voor een ambitieuze kmo: Annelies & Co.

“‘Hoe krijgen we mensen mee?’ Op die vraag zoek ik altijd een antwoord. Hoofd, hart én handen meekrijgen. Dát is het doel.

Alles vertrekt vanuit sterk leiderschap. Daarom wil ik leidinggevenden helpen om het beste van zichzelf te geven en impact te creëren. ‘Walk the talk’ en ‘Keep it simple’ zijn voor mij twee belangrijke uitgangspunten om mensen te doen schitteren.

Ik vind het geweldig dat ik vanuit Annelies & Co al mijn kennis en ervaring kan inzetten om teams een belangrijke rol te laten spelen in het ontwikkelen van hun eigen topwerkplek. Samen bereik je heel wat dingen als je dat écht wilt.

Mijn karakter? Noem me gerust een mensenmens. Integer en zorgzaam, dat ook. Een denker en een doener in één. Iemand die naar je luistert zonder te oordelen.

Ik ben ook heel bewust met mijn gezondheid en energiebalans bezig. Mijn motto? Goed in je vel, sterk in je werk. Net daarom vind je mij vaak buiten en is sport mijn grootste hobby, zowel individueel als in clubverband.

Mijn favoriete CO
Collectief
. Want dat gaat over iedereen. Klant, collega, leverancier. Samen werken. Samen groeien. Samen het verschil maken.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2022 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden