X

Rafa

"Ik heb altijd de ambitie gehad om een office dog te worden. Na mijn weken op de hondenschool, voerde ik voor mezelf een snuffelperiode in. Het is nu eenmaal belangrijk om even stil te staan bij je toekomst," zegt Rafa.

"In volle coronaperiode maakte ik kennis met Annelies. De klik was er meteen. Langs beide kanten. Ze overtuigde me dan ook vrij snel om aan boord te springen."

Rafa heeft er een pootje van weg om anderen te helpen. "Het ligt in mijn aard om mensen te plezieren, samen te brengen en te beschermen. Activiteiten die vandaag perfect passen in mijn functieprofiel. In mijn jeugd bleek al dat ik goed ben om eventuele (honden)brokken te lijmen. Noem me gerust een verbindende factor in het team. Een taak die ik dolgraag op me neem."

Annelies geeft Rafa de vrijheid om deels van thuis en deels op kantoor 'zijn ding te doen'. "Ik voel me altijd weer meteen welkom op C-mine Crib. Het team heeft een hoge aaibaarheidsfactor. Mijn belangrijkste opdracht? Bijdragen tot een beestig leuke topwerkplek waar iedereen voor iedereen klaarstaat. En waar medewerkers ook echt geapprecieerd worden voor wie ze zijn en wat ze doen. Bij Annelies & Co zit dat in het DNA (Dog Natural Attitude) ingebakken."

Mijn favoriete CO
Collega’s. Ik kijk écht naar hen op. Ja, dit is een hondstrouw team boordevol capaciteiten.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2023 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden