X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Michelle

“Een keer per week leef ik me uit met pottenbakken. Daarin kan ik mijn creativiteit kwijt. Aanvankelijk is het frustrerend. De klei doet niet wat jij wilt. Maar stilaan leg je de connectie. En plots staat daar een vaas. Soms wat scheef, maar dat maakt niet uit. Ze stáát er!”

Scheve situaties rechttrekken. Ook in HR komt het weleens voor. “Je bent met mensen bezig. Je kan nooit 100% inschatten hoe iemand reageert. Daarop inspelen, vind ik leuk. Ik hou van uitdagingen. Stap graag uit mijn comfortzone.” Dat deed ze ook toen ze Criminologie studeerde in Leuven. “Tijdens mijn stage bij de politie besefte ik: dit is niets voor mij. Ik werk graag met mensen, kan conflicten ontmijnen. Maar daar was het dweilen met de kraan open. Ik wil een verschil kunnen maken. Resultaten zien bij wat ik doe.”

Dus volgde ze nog een Master na Master overheidsmanagement en -beleid. Bij het vak HR-management kwam de klik. “Ik wist meteen: dát wil ik doen.” Dus startte ze haar loopbaan als consulent bij een uitzendkantoor. Via een internationale toeleverancier voor automotive kwam ze terecht bij de personeelsdienst van een familiaal bouwbedrijf.

“Daar leerde ik de zachte kant van HR kennen. Sindsdien ben ik ervan overtuigd dat je als HR-expert dicht bij de mensen moet staan. Voeling moet hebben met wat er leeft. Maar niet zonder je grenzen te stellen. Je bent de verbinding tussen mens en bedrijf. Je verdedigt dus dubbele belangen. Dat spanningsveld is enorm boeiend.”

In 2024 maakte Michelle de overstap naar Annelies & Co. “Een logische stap. Ik volgde een seminarie van Annelies en dacht: wat een inspirerende dame. Hier kan ik écht bijleren en mijn vaardigheden als HR-generalist verder ontwikkelen. De onboarding bevestigde mijn gevoel. Ik besefte meteen: dát is nu Human Engagement. Zó betrek je nieuwkomers van dag 1 en creëer je een hecht team. Zó bouw je aan een topwerkplek!”

Mijn favoriete CO
Connectie. Met klanten, collega’s, iedereen wie je pad kruist. Je helpt elkaar, leert van elkaar en deelt ervaringen. Daar wordt iedereen beter van.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden