X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Laura

Do what you love and love what you do: Laura Knapen leeft ernaar. Dat was zo al in haar Chirotijd, dat is meer dan ooit vandaag in haar job. "Werken bij Annelies & Co is een ploegsport. Ik ben hier écht met mijn gat in de boter gevallen."

"Ik kom uit Schaffen, een dorpje nabij Diest. Mijn wereld was klein. In mijn klas zaten maar negen leerlingen. Toen ik me bij de Chiro aansloot, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ontdekte de meerwaarde van samen dingen doen, maakte vrienden voor het leven én ontmoette er mijn eerste lief. Lode. We zijn getrouwd en hebben twee dochters: Fien en Fee."

Haar blik en wereld verruimen: het is een constante in Laura’s leven. "Na mijn hogere studie aan de sociale hogeschool In Heverlee wist ik het al: ik wilde iets in HR doen. Maar wél binnen een economische realiteit. Dus voegde ik er in Brussel nog een master handelswetenschappen aan toe."

Dat leverde haar een baan op in een selectiekantoor. "Maar ik wilde graag een HR-generalist worden. Alle aspecten van HR onder de knie krijgen. Dat was daar niet mogelijk. Ook bij mijn vorige werkgever was mijn werk onvoldoende afgestemd op die ambitie. Bij Annelies & Co kan ik me verder in de breedte ontwikkelen."

Het is duidelijk: Laura heeft afwisseling en uitdagingen nodig. En die vindt ze vandaag op C-Mine. "Hier krijg ik de vrijheid om mezelf continu te ontwikkelen. In een hecht team met een mentaliteit van ‘kennis delen’. Die van elke klant een topwerkgever wil maken. Onze ploeg speelt op een hoger niveau. Ja, Human Engagement is ‘the next level’ van HR."

Mijn favoriete CO
"Communicatie. Daarin ligt de sleutel voor elk probleem. Ik ben heel oplossingsgericht. Met een goede babbel kun je vaak het zwaarste conflict oplossen."

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden