X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Katrien

Soms moet je een professionele rollercoaster nemen om op je bestemming te raken. Hoe verklaar je anders Katriens continentale sprong van japanologie naar human engagement? "Ik hou van talen, maar ben vooral een mensenmens. En waar kan je dan beter zitten dan bij Annelies & Co?"

Oshin. Zo heette de Japanse serie die haar liefde voor Japans aanwakkerde. "Ik wilde begrijpen wat de acteurs vertelden." Dus studeerde ze japanologie in Leuven en verbleef ze zelfs drie weken in een Japans gastgezin, maar ...

"... Ik ontdekte dat Japanners heel gesloten zijn. Zo ben ik niet. Dus sloeg ik professioneel een andere weg in."

Die weg loodste haar naar de bouwsector. Bij een bedrijf in Geel waar haar vader - een burgerlijk ingenieur - gedelegeerd bestuurder was. "Niet gemakkelijk. Ik wilde me continu bewijzen, meer nog dan de anderen. 20 jaar proefde ik er van alle facetten. Van de werf over projectopvolging en PR tot HR. Toen mijn directeur, een echte people manager, op pensioen ging wist ik: 'het is nu of nooit'."

Het werd 'nu'. Katrien volgde loopbaanbegeleiding. "De coach voelde me goed aan en bevestigde wat ik al wist. Dat mensgericht werken meer mijn ding is. HR is waar mens en bedrijf elkaar ontmoeten. Als mensen op hun juiste plaats zitten, worden ze gelukkig. En groeien ze uit tot ambassadeurs voor hun bedrijf. Maken zij ook hun bedrijf gelukkig."

Daarom startte Katrien ook bij Annelies & Co, ondanks de goede banden met haar vorige werkgever. "Het klikte meteen. Na ons eerste gesprek stapte ik met een big smile de trappen van C-mine af. En wist ik: 'dat zit goed hier'." Een gevoel dat nog versterkt werd na de informele kennismaking met haar nieuwe collega's.

"Alles valt nu gewoon op zijn plaats. Ik doe waar mijn hart zit, haal veel energie uit mijn werk en stop dat er met plezier weer in. Dát is de positieve vibe van Annelies & Co."

Mijn favoriete CO
"Communicatie is belangrijk maar ik kies toch voor collega's. Omdat ik er in mijn HR-verleden altijd alleen voor heb gestaan. Hier heb ik een gespreid bedje, kan ik elke dag met fijne mensen overleggen."

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden