X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Ian

Jonge mensen die in het secundair onderwijs vurig verlangen naar een job in HR: ze zijn dungezaaid. Ians interesse kreeg een extra boost op de ‘verderstudeerbeurs’. “Daar had ik een toffe babbel met een superenthousiaste HR-manager. Ze maakte me helemaal warm voor haar vakdomein. Het was mijn eerste ontmoeting met Annelies.”

Ian noemt zichzelf een sociale introvert. “Ik ga graag in interactie met mensen, zonder zelf in het middelpunt van de belangstelling te kruipen. Zo beeldde ik me HR ook in: samenzitten met mensen, luisteren, hun problemen aanpakken en hen helpen te groeien. Ondersteunend, op de achtergrond.”

Aan het eind van zijn bachelor Rechtspraktijk kruisten de paden van Ian en Annelies opnieuw. “Ze gaf me raad over verdere studies. Academische opleidingen in HR zijn eerder beperkt. Ik koos voor Handelswetenschappen in Antwerpen met een master in HR Management. Ik beloofde Annelies om haar op de hoogte te houden van mijn vorderingen.”

Dat deed hij. Ook toen hij zijn draai vond in de HR-sector. Dat leidde tot een overstap – zelfs nadat zijn werkgever hem een promotie aanbood. “De manier waarop Annelies & Co HR ademt, de kennis, het enthousiasme: dit is een topwerkplek. Ik wil van zoveel mogelijk facetten proeven. Me in zoveel mogelijk domeinen verdiepen. Recruitment, payroll, coaching, admin, sociaal recht … Dat kan nergens beter.”

“Weet je, mijn eerste week kreeg ik van Annelies een eerste HR-masterclass. Hoe ze over HR praat, dat is zalig. Nog altijd datzelfde vuur dat bij mij zoveel jaar geleden de HR-vonk deed overslaan.”

Favoriete Co: sowieso collega’s. Ik werk graag samen, heb andere visies nodig en wissel graag gedachten en ideeën uit. Ja, het juiste team kan het verschil maken. En dat is hier zeker het geval.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden