X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Esther

“Ik kan enorm genieten van een mooie choreografie. Van mensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Of het nu gaat om een balletvoorstelling of een duo dat gracieus de tango danst. Ik wil iemand zijn die bijdraagt tot de harmonie van een groep. Niet iemand die links gaat als de rest naar rechts stapt. Daar streef ik persoonlijk naar. In mijn hoofd. Voor mezelf. Voor de mensen rond mij.”

De liefde voor choreografie uit zich al vroeg in Esthers leven. Van haar vierde tot achttiende smijt ze zich op klassiek ballet. “Ik heb dat altijd prachtig gevonden. De sierlijkheid. Esthetiek. En vooral die tutu (ze lacht). Ik vond het heel leuk om te doen, ook al is het pijnlijk. Intensief voor de spieren. Die eerste keren schoot ik direct in een kramp. Maar ik ben iemand die zichzelf graag pusht. Een doorzetter.”

Dat blijkt ook uit haar kotjaren. Als enige van haar klas trok ze naar Antwerpen. “Uit pure liefde voor taal. In Antwerpen kon ik Frans, Spaans en Nederlands combineren. Ik koos voor een Master in meertalige communicatie. Toegespitst op het bedrijfsleven. Met veel aandacht voor interne en externe communicatie. Dat komt me nog elke dag van pas.”

Communiceren gaat Esther goed af. Ze heeft een natuurlijke interesse in mensen. In wie ze zijn en wat ze doen. “Ik probeer altijd iemands situatie te begrijpen. Empathie te tonen. Maar ik ben ook niet bang om eventjes terug te keren naar de realiteit en alles in een professionele context te zien. In groepsperspectief.”

Vijftien jaar ballet. Tot haar achttiende dezelfde school. Vijf jaar hetzelfde kot. Esther is honkvast. Toch maakte ze de overstap naar Annelies & Co. “Nico en Annelies vertelden me waar het bedrijf voor staat. Hoe ze dat overbrengen én zelf toepassen: dat vind ik fantastisch. Er valt zoveel te ontdekken. Hier kan dat. Inzichten en kennis worden vlot gedeeld. Een sierlijke choreografie in Human Engagement.”

Mijn favoriete CO
Communicatie
. Openheid en goed informeren zorgen alleen maar voor begrip. Bij collega’s, bedrijven en ook thuis. Ja, goed communiceren is de gouden draad door alles.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden