X

Eline

Een bezige bij. Zo vat je Eline misschien nog het best samen. Iemand die ook in het weekend haar wekker zet om de dagen zo goed mogelijk te vullen. “Lopen. Zwemmen. Brunches bereiden voor familieleden. Dáár word ik blij van”, zegt Eline. “Net zoals van mooi weer en Joy, mijn ruwharige teckel.

“Ik ben ook een sociaal beestje. Thuiswerken? Liever niet. Ik heb mensen rondom mij nodig. Dat is ook de reden waarom ik na mijn studies KMO & Ondernemen nog een Banaba Advanced Business Management met de optie HR Management koos.”

Voor haar Junior Consulting Project koos Eline resoluut voor Annelies & Co. “De wekelijkse colleges van Annelies aan UCLL waren altijd even boeiend. Daarnaast kijk ik ook op naar haar passie en drive om van zoveel mogelijk bedrijven echte topwerkplekken te maken.”

De eerste dag bij Annelies & Co vloog voorbij. “Ik voel me hier erg welkom. Er is tijd om collega’s te leren kennen en vragen te stellen. Iedereen is even enthousiast en ontvangt me met open armen. Ook fijn: Annelies en Nico laten me zelfstandig werken. Dat geeft veel voldoening. Op dit moment werk ik aan een onboardingtoolkit. Heel boeiend. Intussen heb ik al ontzettend veel bijgeleerd.”

Andere sterktes die Eline typeren? Doorzettingsvermogen en structuur. “Iets laten liggen? Niks voor mij! Ik werk graag. En hard. Ambitieus? Absoluut. Dat ondernemersgen heb ik van geen vreemden. Het zit in de familie.”

Waar Eline zichzelf binnen pakweg vijf jaar ziet? “Jobhoppen past niet bij mij. Doe mij maar een stabiele en inspirerende werkplek met doorgroeimogelijkheden. Een topwerkplek!”

Mijn favoriete CO: Collega’s. Je jobinhoud moet interessant en uitdagend zijn, maar zonder toffe collega’s is er niets aan. Ik spar graag. Hou van inzichten delen en pingpongen. Om dan … samen mooie resultaten te boeken.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2022 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden