X

Diane

12 jaar werkte Diane op de personeelsdienst van een toonaangevend Limburgs bedrijf, toch maakte ze de overstap naar Annelies & Co. De reden? De waarden van Annelies lopen perfect parallel.

"Mensen op een oprechte en correcte manier met elkaar laten omgaan, op alle niveaus: daar hecht ik zoveel belang aan. Ik wil dat anderen zich goed voelen in hun vel. Ik denk dat ik een warme persoonlijkheid heb. Ik maak graag tijd, bied een luisterend oor, vind het belangrijk om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Dat kan alleen als je doet wat je zegt.

Annelies draagt al die waarden in zich. En ik wil die mee uitdragen. Zodat bedrijven over HR gaan nadenken en bij zichzelf zeggen: 'ja, je hebt gelijk, we moeten naar engagement gaan in plaats van een personeelsbeleid dat mensen in de eerste plaats als hulpmiddelen ziet.

Wanneer je de mens niet bovenaan het lijstje zet, mis je een aantal zaken om hen te motiveren, om hen binnen te halen en bij je te houden. Medewerkers moeten zich goed voelen, het idee hebben 'ze hebben oog en oor voor mij', ze begeleiden me zodat ik kan groeien ...

Ik ben graag met creatieve dingen bezig. Bloemschikken, bakken, dingen maken. Ook in personeelsbeleid is die creativiteit een must. Dat 'out of the box' denken. Zo kun je bedrijven helpen om duurzaam te groeien. Zo kun je hen aantonen dat het belangrijk is dat HR evolueert naar Human Engagement.

Ik vind het supertof dat ik daar via Annelies & Co aan mag meewerken. Op deze manier werken is echt een verademing, het geeft me energie. Werk is op zo'n manier geen werk meer, maar puur genieten."

Mijn favoriete CO
Collega's. Omdat ook daar weer het verhaal van het groeien en de relatie tussen mensen onderling aan bod komt. Hier, bij Annelies & Co, maar ook bij onze klanten zelf.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden