X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Weigeren Privacy statement

Annelies

Klankbord, coach, partner, meedenker, mensenmens. Maar vooral een vat vol positieve energie. Annelies kijkt optimistisch naar het leven. Ze leeft bewust in het heden met een goed oog voor de toekomst.

"Ik stel me vrij open op, zowel naar mijn medewerkers als naar de organisaties waarmee ik werk. Ik zeg graag waar het op staat, rechttoe rechtaan. Dat zit ook in mijn aanpak: pragmatisch, no nonsense maar altijd vanuit mijn drive om dingen in beweging te zetten, te verbeteren, op te lossen."

Veel mensen vroegen me: waarom start je nu nog een nieuwe zaak op? Waarom neem je nog het risico om mensen in dienst te nemen? Het is fijn om na 17 jaar - als zelfstandige HR manager voor bedrijven - een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Omringd door mensen die bezield zijn door personeelsbeleid. Ik geef al een tijd les en vind het enorm boeiend om jonge mensen te motiveren, hen een stukje op weg te helpen. Om mijn kennis met hen te delen zodat ze kunnen uitgroeien tot de experts van morgen.

En dat is nodig. Werk is meer dan ooit onderhevig aan verandering de dag van vandaag. Het is belangrijk om mee te veranderen. Ondanks alle ervaringen moet je jezelf voortdurend heruitvinden, reflecteren, herdenken, om er weer iets nieuws mee te doen.

Daarom bouw ik met Annelies & Co aan een team van Human Engagement Experts. Mensenprofessionals die op diverse terreinen inzetbaar zijn. Die niet vies zijn om de handen uit de mouwen te steken. Die gedreven zijn om te excelleren in hun vakgebied. Die gretig het engagement aangaan om het hedendaagse personeelsbeleid te laten evolueren: van Human Resources naar Human Engagement."

Mijn favoriete CO
Collectief. Daar zit kennis delen in. Evolueren van individueel werken naar een topteam. En uiteraard ook samen met de klant tot optimale oplossingen komen.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2024 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden