X

Wij gebruiken cookies en andere technologieën om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Vacatures
HR Business Partner

Zin om mee op avontuur te gaan met het team van Annelies & Co? Bedrijven versterken van binnenuit; strategisch meedenken én operationeel meedoen. Kennis delen, een organisatie en de mensen laten schitteren, topwerkplekken creëren.

Jouw uitdaging

Jij, het team en onze klanten: daar draait het om.

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor verschillende opdrachten en klanten. Je weet van aanpakken. Je hebt niet alleen aandacht voor de actuele noden van de klant. Je gaat ook proactief op zoek naar duurzame oplossingen en denkt toekomstgericht. Ontzorgen én challengen. Doen én denken.

Wat betekent dat dan concreet?

Jij

Jij bent net als ons gebeten door het kruispunt tussen mens en organisatie. Enthousiast en positief en dat straal je ook uit. Je geniet ervan om in team te werken, neemt initiatief en denkt resultaatgericht. Sterke communicatie- en relatievaardigheden zijn daarbij essentieel.

Je kan al terugblikken op een brede ervaring binnen HR, je overziet het volledige vakgebied en kan terugvallen op een goede basiskennis van de sociale wetgeving.

Onze deur staat open, overtuig ons!

Ons aanbod

Je maakt deel uit van een bijzonder team en stapt mee in een unieke manier van werken. Je krijgt alle ruimte om verder mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Meer nog, je staat zelf aan het stuur van die groei.

Je beschikt over een eigen vaste werkplek in onze ‘Co Cabana’, een dynamische en inspirerende omgeving. Aan een bureau of in de boomhut, de keuze is aan jou. Je beslist zelf waar, wanneer en hoe je werkt. Corona of niet ...

Het spreekt voor zich dat je een goede verloning krijgt.

Bouw jij mee aan de toekomst van Annelies & Co.?

Verras ons snel met je verhaal en mail naar nico@anneliesenco.be.

Vacature HR Business Partner - Vacature - Annelies & Co - Human Engagement Experts
Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2023 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden