X

Wij gebruiken cookies en andere technologie├źn om het verkeer te analyseren en je ervaring te optimaliseren. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Accepteren Privacy statement

Maarten

Triatlons, hiken, lopen, een jaarlijks muziek-kunstfestival organiseren en zelfs bergbeklimmen ... Maarten legt de lat graag hoog. "Het positieve drijft me. Daarom voel ik me zo goed thuis bij Annelies & Co."

Hij noemt zichzelf een mensenmens. Dat blijkt ook uit zijn studies. Eerst een master in de Klinische Psychologie, daarna eentje in de Communicatiewetenschappen. Een vreemde combinatie? "Toch niet. In beide richtingen staat de mens centraal. Mijn stage volgde ik in een psychiatrisch centrum in Genk. De situatie van de patiënten greep me sterk aan. Ik ben heel empathisch."

Een positieve eigenschap die bij Annelies & Co goed van pas komt. "Ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen. Ik leerde Annelies kennen na mijn tweede stage: bij een reclamebureau. Het klikte meteen. Ze nam ruim de tijd voor me en gaf waardevolle tips voor een start in de HR. Het leek wel een gratis loopbaangesprek." (lacht)

Na anderhalf jaar in de sector kruisten hun paden opnieuw. "De manier waarop Annelies & Co naar mensen kijkt, prikkelt me. Dat ‘engagement’-aspect zit doordrongen in het team. Voor Annelies en Nico is de persoonlijke groei van hun medewerkers even belangrijk als de groei van het bedrijf. Ze geven ons enorm veel vertrouwen. Voor ik mijn contract tekende, brachten ze me in contact met het hele team. Ik mocht vrijuit vragen stellen – zonder dat Annelies of Nico erbij waren. Dat typeert én siert hen."

"Ja, Annelies & Co sluit perfect aan bij wie ik ben en wat ik voor ogen heb. Ik help graag andere mensen en ook hier doe ik dat. Want wie topwerkplekken uitbouwt, maakt automatisch de mensen in die organisatie gelukkiger."

Mijn favoriete CO
Communicatie. Een heldere communicatie lost zoveel dingen op. En zorgt voor een hogere betrokkenheid. Ja, Human Engagement en communicatie zijn onlosmakelijk verbonden.

Contact

Benieuwd of wij u kunnen helpen? We denken graag mee.

Wij zijn erkend dienstverlener KMO Portefeuille.

Website door InterXL | © 2022 Annelies & Co | Juridische informatie | Algemene voorwaarden